Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10.09.2019

„ЛЯТОТО НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ И СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ ИДВАТ В СЕВЛИЕВО„ЛЯТОТО НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ И СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ ИДВАТ В СЕВЛИЕВО
„ЛЯТОТО НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ И СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ ИДВАТ В СЕВЛИЕВО
„ЛЯТОТО НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ И СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ ИДВАТ В СЕВЛИЕВО

Много музика и настроение очакват севлиевци и гостите на града на предстоящата специална прожекция на „Лятото на Обичайните заподозрени". Филмът за любимия музикант и актьор Стефан Вълдобрев и групата му „Обичайните заподозрени" идва в Севлиево в четвъртък, 12 септември. Самият Вълдобрев ще гостува в града за среща със севлиевската публика, а прожекцията ще се проведе от 21:00 ч. на площад „Свобода“.

„Лятото на Обичайните заподозрени" предлага среща с истории зад сцената, в буса, на брега на морето. Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018 г. Във филма на Камелия Петрова ще видим освен Стефан Вълдобрев и китаристите Иван Лечев и Мирослав Иванов, перкусионистът Стефан Янкулов – Стунджи, заедно с редица други познати на публиката актьори и музиканти.

Сега е времето да се върнем назад към отминаващото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ни е подготвило още подобни приятни изненади.

Прожекцията на филма ще се проведе от 21:00 ч. на площад „Свобода“ пред Община Севлиево. При лошо време лентата ще бъде излъчена във фоайето на Общината.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево