Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29.11.2019

С БОГАТА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНАС БОГАТА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНА
С БОГАТА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНА
С БОГАТА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНА
С БОГАТА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ИЗПРАЩА СТАРАТА ГОДИНА

В понеделник (2 декември) „Коледна магия“ ще озари площад „Свобода“, където всички тържествено ще посрещнат Дядо Коледа и ще бъдат пуснати коледните светлини на града в 17:30 часа.

Културната програма продължава с концерт „Коледно настроение“ с участието на класа по народно пеене с ръководител Цветина Маринова, танцова формация „Стил“ при ЦПЛР Детски комплекс „Йовко Йовков“ – Севлиево с ръководител К. Тодорова и деца от МПШ към детския комплекс с ръководител Ц. Цонев. В концерта участие ще вземе и Севлиевската духова музика с ръководител Пламен Драшков, солисти Марина Тюлюмбакова и Цветина Маринова и водеща Светлана Кацарска. Началото е на 10 декември (вторник) в 18:00 часа в Дома на културата.  

В последния месец от годината богата празнична програма очаква жителите и гостите на Севлиево. Много изненади, развлечения и културни събития е подготвила Община Севлиево.

На следващия ден един от най-известните спектакли на театър „Българска армия“ ще завладее севлиевци. „Секс, наркотици и рокендрол” ще могат да гледат любителите на театъра в 19:00 часа в Дома на културата на 11 декември.

Празничната седмица продължава с концерт на класа по китара при НЧ „Развитие -1870” от 17:30 часа в Камерната зала на читалището в четвъртък.

Във фаталния петък 13-ти пък севлиевци ще се радват на изкуство. Откриването на Изложба на Школата по изобразително изкуство при НЧ „Развитие-1870” е в 17:30 часа в Синята галерия на читалището.

Победителите в традиционния конкурс за изработване на Коледни картички, организиран от МКБППМН, Община Севлиево  и  Младежки център – ще бъдат наградени в централното фоайе на Община Севлиево на 16 декември (понеделник) в 17:30 часа.

Традиционната „Коледа в Табаханата“ оживява и тази година на 17 декември в 14:30 часа. Участниците от Музикална лаборатория „Традиции и сцена“ при СУ „Васил Левски“ и клуб „Съхрани българското“ при ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ ще пресъздадат Коледните традиции. В същия ден Коледна изложба на севлиевски художници и приложници ще краси Градската художествена галерия, а откриването е в 17:30 часа.

На следващия ден коледен концерт на художествените състави при НЧ „Развитие -1870” ще поддържа празничното настроение в града. Началото е в 18:00 часа. А талантливите изпълнители от Upstream Voices ще зарадват всички свои почитатели на 19 декември (четвъртък) от 18:00 часа в Дом на културата „Мара Белчева“.

В края на празничния месец и в последния ден от годината всички севлиевци и гостите на града ще могат да изпратят старата и да посрещнат Новата година заедно на площад „Свобода“ с традиционните Празнични илюминации.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево