Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

11.02.2020

ТРАДИЦИОННОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ОРИЕНТИРАНЕ ЗА КУПАТА НА СЕВЛИЕВО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА ФЕВРУАРИТРАДИЦИОННОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ОРИЕНТИРАНЕ ЗА КУПАТА НА СЕВЛИЕВО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА ФЕВРУАРИ

 

 

И тази година Севлиево ще бъде домакин на традиционното състезание по ориентиране купа „Севлиево 2020“, което се провежда в града всяка година. То ще се състои на 29 февруари, като стартът е в 11:00 часа в парк „Черничките“, а награждаването от 13:30 часа.

 

Желаещите мъже и жени могат да се състезават в категориите: 10, 12, 14, 16, 18, 21, 35, 45 и 50 години, като при жените последната категория е 60+, а при мъжете има още категории: 60, 65 и 70+.

 

Състезанията ще се проведат с електронна система за отчитане на резултатите „Спорт Идент“, а всички клубове, членове на Българската федерация по ориентиране (БФО), могат да се включат в състезанието с неопределен брой състезатели, както и се допускат индивидуални участници.

 

Срокът за подаване на документи е 24 февруари във формата на сайта на Българската федерация по ориентиране.

 

Класираните на първите три места във всяка възрастова група ще бъдат наградени с медали, а отборите до трето място – с купи.

 

Повече информация за състезанието можете да намерите тук.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево