Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

17.03.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОТВОРИ ГОРЕЩА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ ЗА ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛИ, СВЪРЗАНИ С НЕСПАЗВАНЕТО НА ВЪВЕДЕНИТЕ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИОБЩИНА СЕВЛИЕВО ОТВОРИ ГОРЕЩА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ ЗА ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛИ, СВЪРЗАНИ С НЕСПАЗВАНЕТО НА ВЪВЕДЕНИТЕ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ

 

С оглед на предприетите от Министерството на здравеопазването и Световната здравна организация мерки за предотвратяване на разпространението на коронавирус, Община Севлиево призовава жителите да подават сигнали, ако станат свидетели на неспазване на въведените извънредни противоепидемични мерки. Телефонът, на който денонощно ще бъдат приемани обаждания, е 0675396/112.

Припомняме, че страната ни се намира в извънредно положение и от всички нас зависи ограничаването на разпространението на вируса. Община Севлиево призовава жителите си да останат вкъщи, когато това е възможно и да ограничат до минимум социалните си контакти.

В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН - ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

 


« назад


Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi