Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.03.2020

РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ В ГАБРОВО ЗАТЕГНА ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕРКИТЕ НА МЕСТНО НИВОРЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ В ГАБРОВО ЗАТЕГНА ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕРКИТЕ НА МЕСТНО НИВО
РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ В ГАБРОВО ЗАТЕГНА ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕРКИТЕ НА МЕСТНО НИВО

 

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и разпространението на коронавирус в България, Регионална здравна инспекция – Габрово взе допълнителни мерки, които вече са в сила на територията на цялата габровска област, където се намира и Община Севлиево.

Със заповед на директора на РЗИ – Габрово се преустановява предлагането в търговски и производствени обекти на прясно сготвени и готови за консумация храни от топли и студени витрини, тестени и месни изделия, сандвичи, пици, закуски и др. Забранява се още използването на кафе-автомати и вендинг машини, разположени на открито.

„Контрол по изпълнение на заповедта ще упражнявам лично“, пише още в заповедта на д-р Николай Пенчоков. Забраната е в сила до 29  март. 

 

КРИЗИСНИЯТ ЩАБ УМОЛЯВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ И ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА!

В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН - ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0675 396 112

 

  ЗАПОВЕД РЗИ РД-01-79 Дата на качване: 19.03.2020

« назад


Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi