Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

19.03.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ДЕЗИНФЕКЦИРА СЪОРЪЖЕНИЯ И ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА С ПО-ГОЛЯМА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ХОРАОБЩИНА СЕВЛИЕВО ДЕЗИНФЕКЦИРА СЪОРЪЖЕНИЯ И ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА С ПО-ГОЛЯМА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ХОРА

 

Във връзка с предотвратяване на разпространението на коронавирус и съгласно препоръките на Министерството на здравеопазването и Световната здравна организацията, на територията на Община Севлиево се дезинфекцират съоръженията и обществените места с по-голяма концентрация на хора. Това се прави както в града, така и в селата на територията на общината.

Припомняме, че със заповед на д-р Иван Иванов от вчера е забранен достъпът на гражданите до детските и спортни площадки, разположени в паркове и междублокови пространства, в това число и дворните пространства на детските и учебни заведения на територията на Община Севлиево. Решението бе взето по време на вчерашното заседание на общинския кризисен щаб.

Продължават контролните дейности във всички аспекти за изпълнение на мерките и заповедите.

КРИЗИСНИЯТ ЩАБ В СЕВЛИЕВО УМОЛЯВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ И ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА!
В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН - ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!
ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0675 396 112

 


« назад


Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi