Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

16.06.2020

РАЗРЕШАВА СЕ ДОСТЪПЪТ НА ВЪНШНИ ТЪРГОВЦИ НА ПЕТЪЧНИЯ ПАЗАРРАЗРЕШАВА СЕ ДОСТЪПЪТ НА ВЪНШНИ ТЪРГОВЦИ НА ПЕТЪЧНИЯ ПАЗАР

Макар и с месец закъснение, в Севлиево ще има и абитуриентски балове

 

Със Заповед на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов считано от 19 юни (петък) се разрешава достъпът на външни търговци на промишлени стоки в района на панаирната площадка при спазване на противоепидемичните мерки.

Решението бе взето по време на заседанието на Общинския кризисен щаб, а организацията следва да се създаде както от страна на „Общински пазари“ ЕООД, така и от Районно управление-Севлиево и Общинския инспекторат.

Щабът обсъди и предстоящите абитуриентски балове, които са планирани за дните 27 и 28 юни. Ангажимент за провеждането им, при спазване на всички изисквания, имат ресторантьорите и ръководствата на училищата, които са предупредени от РЗИ-Габрово за прилагане на всички мерки, съгласно заповедите на министъра на здравеопазването.      

Общинският кризисен щаб реши служители на Общинския инспекторат и Районно управление – Севлиево да продължат с контрола по спазване на противоепидемичните мерки от страна на гражданите, както и да налагат санкции по закона за здравето при установени нарушения. Независимо от облекчените мерки, гражданите да спазват стриктно всички мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и към здравето на останалите, призовават от Общинския кризисен щаб.

 

  №0450от15.06.2020 Дата на качване: 16.06.2020

« назад


Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi