Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

09.06.2022

18 от най-известните инфлуенсъри в мрежата идват с TEEN BOOM FEST’22 в Севлиево



18 от най-известните инфлуенсъри в мрежата идват с TEEN BOOM FEST’22 в Севлиево
10 фен шатри ще бъдат разположени във фен зоната на TEEN BOOM FEST’22.

Обичаният от тийнейджърите и техните семейства формат ще гостува в Севлиево на 18 юни /събота/, парк „Казармите”, затова още от сега си запазете датата. Входът е свободен!

Събитието се реализира с партньорството на Община Севлиево.
Най-известните инфлуенсъри от света на тийнейджърите ще посрещат своите верни последователи от 16.00 часа на 18 юни /събота/. Сред тях са семейството за пример ARTi и Криси, латино кралете Торино и Пашата, танцуващата дива Ясмин Кирилова. Тук ще бъде и момичето, което разсмива 320 000 в социалните мрежи – Megsun, харизматичният водещ Алпер Чочев, усмихнатата Светлозара, саркастичният Мъци и кръстеният на Папата тиктокър - Йоан – Петър.

В Севливо ще гостуват още синеоката красавица от хитовото реалити „Ергенът” - EVA, актьорите от успешния уеб сериал „Кървава луна” – Ива Мандичева и Денислав Димчев. Фестивалните фенове ще имат възможност да се запознаят лично с тиктокърите Black Gogo & Presinka, Linsho, както и с музикалния гуро, който стои зад редица успешни проекти - D-ZastA.
Свежо настроение ще донесе и нашият специален гост - актьорът Ивайло Захариев.
Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Това е първо гостуване на вълнуващото събитието в Севлиево.

От 19:30 часа Фестивалът продължа с ударна доза музика. На сцената ще се качи изпълнителката на тоталните хитове “Sagapao” и „Война” - очарователната Дара Екимова. Ще пеем и танцуваме на “Te Amo” , „План Б”, „Джанъм” с Торино и Пашата. Публиката ще има възможност да се наслади на изпълненията на най-известното трио в България - Deja Vu.Това е един уникален проект с участието на Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, които създават въздействаща музикална колаборация от оперни арии и поп звучене.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си имаме две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници.

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение, превенция на опасностите, които ги заобикалят, като употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Чрез нас и техните кумири посланията се възприемат много по-бързо и с доверие от подрастващите.

През 2022 г. екипът на фестивала си постави предизвикателството да се срещне с публиката на най-големите областни центрове в България и на ключови общини, сред които Благоевград, Севлиево, Бургас, Пловдив и София.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi