Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.10.2023

На 25 октомври от 17:30 часа в Градска библиотека ще гостува Радослав Петров



На 25 октомври от 17:30 часа в Градска библиотека ще гостува Радослав Петров

Той е инженер по образование, музикант по душа и участник в инициативата „Личен пример”, чиято цел е генерирането на отпадъците да се сведе до минимум. Основните теми на разговора ще са красотата в природата и в срещите с другия, радостта и удовлетворението от доброволчеството, силата на личния пример и връщането към себе си в един забързан свят. 

 

Срещата ще протече на фона на  снимките, запечатали пътешествието на Ради до Канарските острови и най-вече от двата най-високи острова там - Тенерифе и Ла Палма. Но нека разберем повече за него и инициативата му от самия Ради Петров.

 

„Името ми е Ради, прадядо ми се е казвал Петър. Роден съм в град, гледащ към връх Ботев и Балкана, в годината, когато Стефка Костадинова преодолява рекордната височина от 209 см. Приемам света и хората такива, каквито са. Чувствам се удовлетворен, когато чрез личният си пример съм повлиял на някой някъде да направи промяна към по-добро! Харесвам опростения начин на живот, споделянето, общуването очи в очи, животът в синхрон с природата”.

 

Тръгваме на тримесечно приключение на Канарските острови. Ще ви заведа по пътя на доброволчеството. Как чрез него достигнах и опознах дълбоко вълнуващи места и преживях красиви моменти с хората, които срещнах на двата най-високи острова там - Тенерифе и Ла Палма. 600 километра из могъщи вулкани, ароматни гори и внушителни брегове. Бродене, завърнало ме към себе си”. (Р. Петров)

 

Всички са добре дошли да се потопят в това незабравимо и увлекателно преживяване. 

 

Заповядайте на 25 октомври 2023г. (сряда) от 17:30 часа.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi