Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

11.11.2023

Днес честваме свети Мина



Днес честваме свети Мина
Закрилник и покровител на бедните, болните и на семейството. Нека силата му да бди над всеки дом! Честит празник и на имениците! Бъдете здрави и доброта да пребъдва във всеки от нас!
„Няма житейски проблем, за който да не може да помогне” - категорични са свещеници, свидетели на различни хорски изцеления, които съветват, молитвите към светеца да бъдат от сърце. Ето една от тях:
О, Свети великомъчениче Мино, Христово войниче, доблестни и непобедим Божий угодниче, прекрасен и горещ наш защитник и винаги в скърбите и нещастията ни най- бърз помощник, който предпочете Небесното войнство повече от земното, а честта, славата, богатството и временните удоволствия съумя да обърнеш в любов към Христа, само вечен и блажен живот да намериш, който жестоки мъки и нетърпими болки за него сладко си претърпял и с това си придобил благодарност от Бога, който правиш разни чудеса и помагаш на всички, които с вяра ти се молят в каквито скърби и беди да се намират.
Ти, който си подражател на мъките и ученик на този, който е казал: „Искайте и ще ви се даде”, „ търсете и ще намерете”, изпроси и направи в незримите си действия да се намерят някои от изгубените неща на твоите раби, които ти се молят за това.
 
Амин!

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi