Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

13.11.2023

Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат



Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат
Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат
Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат
Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат
Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат
Кметът д-р Иван Иванов положи клетва за своя четвърти мандат
Д-р Явор Памукчиев е новият председател на Общински съвет - Севлиево
 
На тържествена сесия на Общинския съвет кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов встъпи в четвъртия си мандат, като се закле да служи на жителите на общината, заедно с новоизбраните кметове на кметства и общински съветници, които също положиха тържествено клетва. ​Сесията откри областният управител Мария Башева, която пожела на присъстващите "да градят повече мостове, които да ги обединяват, а не дувари, които разделят​".
 
Временно изпълняващият длъжността кмет инж. Красимира Йорданова връчи на д-р Иванов регалиите с герба - символът на властта и от името на всички граждани в общината го поздравяви ви за достойната победа и с встъпването в длъжност за четвърти път, като му пожела все така всеотдайно и с любов към хората да се грижи за общината. ”Убедена съм, че четвъртият Ви кметски мандат ще донесе онази стабилност, от която всеки отделен човек се нуждае, за да планира живота си и да развие потенциала си тук, в Севлиево и съм убедена, че ще успеете да изпълните мисията си да продължим бъдем пример за просперираща община”, каза инж. Йорданова.
 
Тя приветства всички новоизбрани кметове на кметства и общински съветници, като им пожела “преди всичко смирение и мъдрост през мандата, в който ще бъдете рамо до рамо в името на жителите на община Севлиево”. По думите й “мъдростта ще е нужна, за да гледат глобално на процесите, от които зависи бъдещето на всеки един човек в общината, а смирението е свързано с голямата любов към другите и със стремежа да ги разбираш - “смиреният човек осъзнава, че има и по-важни неща от него самия, че има и неща, за които си струва да се жертва, да се лишава”.
 
След като прие официално символа на властта, градоначалникът се обърна към присъстващите в залата с думите: “Благодаря от сърце на всички, които припознаха Севлиево като своя кауза и отделиха от времето, и енергията си, за да продължим градежа, започнат преди 12 години! Днес е важно да сме по-единни от всякога, за да имаме силите да се изправим пред задаващите се предизвикателства, да имаме стратегическа визия как ще се справим с изпитанията на времето, в което живеем. Отговорността, която всички поемаме днес, заклевайки се, е огромна, защото става дума за бъдещето на цялата община и ние с вас сме призвани да дадем най-доброто от себе си, за да сбъднем хиляди мечти и очаквания”. Кметът призова присъстващите в залата да загърбят егоизма, различията и личните амбиции. “Вярвам, че всеки един от вас осъзнава тази отговорност и е тук, за да допринесе за бъдещето на града и селата - с дълбока обич към хората, които са ни избрали!”, каза още той и в заключение пожела: ”Бъдете здрави, бъдете мъдри, работете всеотдайно, за да оправдаем доверието на хората! И нека времето бъде нашият съдник!”.
 
Клетва днес положиха и кметовете 23 кметства: Валентин Василев (Агатово), Недьо Маринов (Батошево), Тончо Тончев (Бериево), Иван Иванов (Богатово), Катя Алексиева (Буря), Магдалена Стоянова - Бенева (Горна Росица), Али Салиев (Градница), Иван Иванов (Дамяново), Тихомир Ганев (Добромирка), Добри Димитров (Душево), Момчил Спиров (Кормянско), Любомир Василев (Крамолин), Айхан Ибрям (Крушево), Цветан Цонков (Кръвеник), Минко Буздрев (Ловнидол), Цанко Маринов (Малки Вършец), Азиз Дамазлиев (Петко Славейков), Али Алиаджъ (Ряховците), Момчил Кънчев (Сенник), Георги Александров (Стоките), Любен Майсторски (Столът), Христинка Генкова (Хирево), Байкал Тодоров (Шумата).
Новият Общински съвет на Севлиево е в състав: Атанас Атанасов, Галин Ганчев, Георги Георгиев, Делян Игнатов, Димитър Тонев, Ердоан Узунов, Здравка Лалева, Илияна Николова-Иванова, Исмаил Хаджихасан, Йордан Андреев, Мариян Трифонов, Мехмед Мехмедов, Мехмед Данъджиев, Митьо Митев, Михаил Йонков, Недко Георгиев, Павлин Ганчев, Светлана Георгиева, Соня Гъркова, Станимир Стойчев, Сюзан Садъкова - Томева, Тодор Ганчев, Томчо Бешев, Трифон Трифонов, Христо Ботев , Христо Христов, Христофор Тодоров, Цветелина Колева и Явор Памукчиев.
 
Най-възрастният общински съветник Христо Христов откри първата сесия на Общинския съвет, по време на която за председател беше избран д-р Явор Памукчиев - единодушно при тайно гласуване, с​ 20 валидни бюлетини от общо​ 29.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi