Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.04.2024

СЕВЛИЕВО Е ДОМАКИН НА BAG EXPLORER 3



СЕВЛИЕВО Е ДОМАКИН НА BAG EXPLORER 3
Мероприятието ще се проведе на 24-26.05.2024г. на Мотокамп Идилево.
С цел избягването на недоразумения, трябва да сте наясно, че това НЕ Е стандартна BAG сбирка/фест! Такава ще има отделно по-късно през годината, а BAG eXplorer става профилирано отделно мероприятие, със специфична цел, правила, особености и изисквания.
Играта BAG eXplorer е свързана с такса за участие, която формира наградния фонд - множество атрибути, като фланелки за участниците с уникално лого поставено чрез ситопечат, аксесоари, помощни материали за играта, стикери, сертификат за участие и други.
Успелите да закупят т. нар. “фул пак” (местата за спане в стая са ограничени) получават и кетъринг – закуска и вечеря, тъй като мястото на събитието не предлага храна.
Ще бъде оформено трасе за тренировка за формата ПроМакс в кампа. Включено е и 15 минутно обучение с професионален инструктор за триал и офроуд карането. Мотоциклетите са марка TRS ONE R 250.
В събота, при наличието на желаещи, ще се сформира група за целодневна школа по триал водена от @trialsbulgaria (trialsbulgaria.com), за което ще има допълнителна информация.
Всеки е добре дошъл, но обръщаме изрично внимание на горенаписаното - местата за спане с чаршаф са силно ограничени, поради спецификата на локацията. За спане на палатки няма лимит, както и извън кампа.
Общият инструктаж ще е в Петък (24.05) от 20:00 часа.
Участниците се разделят на отбори с до три мотора и уникални имена, като намирането на съотборник на място е позволено. Комбинирането е свободно и с участници от други държави.
В Събота (25.05) в 9:00 часа се раздават папките съдържащи въпросите, с хартиена карта за водене на бележки. Тръгването става пожелание, когато отборът има готовност. Играта приключва в 18:00 часа. Старта и финала са на едно и също място – Мото камп Идилево. Мейли с доказване на посетена точка след този час няма да се точкуват.
Чрез забавен формат, под формата на загадки, трябва да откриете определен брой обекти, които формират маршрут, който да преминете с удоволствие, разглеждайки чудесата и красотите на региона. Пътищата са разнообразни - обхванати са третокласни, второкласни и първокласни, които да покажат цялата пъстрота на родната инфраструктура. Офроуд не е предвиден. Всеки отбор сам прави маршрута си. Има опции за преки пътища, но те са на собствена отговорност. За откриването на всеки обект получавате точки, а доказването става с изпращане на снимка/селфи от мястото на посочен e-mail, където задължително в полето “subject” се пише името на отбора, а в мейла номера на въпроса, за който пращате отговор.
Факторът скорост не съществува!
Водещ е олимпийският принцип и насладата от возенето с мотор в този прекрасен край. Взет е под внимание предишният опит и организацията е оптимизирана и подобрена. При равен резултат - победителят ще бъде излъчен на открит балотаж, чрез въпроси относно маршрута. Поради това, трябва да сте и наблюдателни, и да обръщате внимнание на детайлите. Маршрутът е проигран, времето е предостатъчно за возене, съзерцаване и снимане, като цифрово е под 200 км. Ще има бонуси за най-добра и креативна снимка. Първите три класирали се отбора ще получат големи награди.
Надяваме се времето да бъде с нас, а ако не е - решението за преминаването на маршрута ще е индивидуално за всеки отбор.
Нововъведението “ПроМакс” ще представлява своеобразно, забавно съревнование, което ще се проведе в неделя до обяд, на изградено вътре в кампа затворено трасе и триал мотори. Инструкторите от “Trials Bulgaria” ще съдействат със съвети и практически занятия, в рамките на полагащите се във “фул пака” екстри. Тези, които решат на място да се включат, трябва да се запишат на предния ден.
Всички участници в BAG eXplorer3 попълват декларация, че са уведомени за условията и са инструктирани.
В хода на събитието ще се допълват нови неща, затова, ако попада в сферата ви на интерес - следете го и не се колебайте да задавате въпроси.
Цена за цялостен двудневен пакет с легломясто, и включени всички екстри, предвиждани за мероприятието - 270 лв. Препоръчително е плащането по банков път да се осъществи до една седмица преди началото на събитието, за да може да се поръчат тениските, както и другите необходими атрибути.
Отделни цени за приходящи, ненамерили места или имащи свое виждане за посещението си:
Цена за играта BAG eXplorer3 – 55 лв.
Цена за палатка – 16 лв.
Мини курс 15 мин. с триал мотори – 20 лв.
Целодневен курс с триал мотори и инструктор организиран от @Trials Bulgaria - 270 лв с включена храна и напитки.
Такса вход къмпинг – 10 лв/ден.
Внасянето на храна и питиета е свободно и неограничено, а за ползването на базата, местата, водата, тоалетните, баните, кухненското оборудване, дърва, барбекю и др. от наличните условия, има отделни изисквания. Плаща се на място в кампа. Държим да подчертаем, че храна в къмпинга не се предлага, а в селото няма магазин.
ЗАПИСВАНИЯ И ПЛАЩАНЕ:
За да направите резеврацията валидна е нужно да преведете сумата на пакета, като в поле „Основание“ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посочите BAG eXplorer3, размер на тениска и телефон за обратна връзка.
Ако желаете да участвате само в играта BAG eXplorer, също е необходимо да предплатите, за да резервирате място. Отново в поле "Основание" посочете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО размер на тениска и телефон за обратна връзка.
Преводите можете да направите на следната сметка:
УниКредит Булбанк
BG43UNCR70001525235541
Емил Ангелов Иванов
За възникнали допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на мейл: balkanmotoadv@gmail.com или телефон, Viber, Telegram, WhatsApp: 088 _214 _0278 - Георги Георгиев

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi