Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

01.09.2020

УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СА ГОТОВИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА



УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СА ГОТОВИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
Общинският кризисен щаб заседава днес и реши пенсионерските клубове да останат затворени до края на извънредната ситуация
В рамките на днешното заседание на Общинския кризисен щаб беше обсъдена актуалната епидемиологична обстановка в общината и областта. За цялата минала седмица на територията на Община Севлиево има 7 активни случая на SARS-Cov-2 и като цяло броят на новозаболелите намалява. В болницата се лекува само един пациент с коронавирус.
В тази връзка Кризисният щаб възложи на „Общински пазари“ да организира в района на панаирната площадка едновременното провеждане в петъчните дни на пазара за земеделска продукция и пазара за промишлени стоки т.н. „битак“, считано от 04.09.2020 г.., при засилен контрол и стриктно спазване на противоепидемичните мерки от производители, търговци и граждани; да създаде необходимата организация за сезонната продажба на грозде при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и прилагане на дезинфекционни мероприятия.
За времето на удължената извънредна ситуация, пенсионерските клубове остават затворени за посещения и дейности, за да се предотврати повторен пик на заразата. А във връзка с указанията на Министерството на образованието и науката, училищата и детските градини са готови за организация на новата учебна година.​​
Общинският кризисен щаб призовава гражданите да спазват дистанция, да използват лични предпазни средства в местата, където са задължителни, да прилагат всички препоръчани противоепидемични мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и здравето на останалите.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi