Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

01.09.2020

ДОСТОЙНО ИЗВЪРВЯН ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ!



ДОСТОЙНО ИЗВЪРВЯН ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ!
ДОСТОЙНО ИЗВЪРВЯН ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ!
ДОСТОЙНО ИЗВЪРВЯН ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ!
ДОСТОЙНО ИЗВЪРВЯН ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ!
Кметът д-р Иван Иванов връчи благодарствени писма на пенсионираните директори на детските градини "Пролет" и "Мечо Пух"
По време на днешната работна среща с директорите на детските градини, кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов благодари от свое име и от името на общината за цялостния принос в развитието на предучилищното образование на досегашните директори на детските градинаи „Пролет” и „Мечо Пух“ - Мария Петкова и Дарина Цонкова, които през настоящата година се пенсионираха.
“Над четири десетилетия с мъдрост и много любов към подрастващите, с висок професионализъм и всеотдайност, те работиха за реформата в предучилищното образование, за създаване на условия, в които се стимулират както професионалното израстване на педагозите, така и творческите способности на децата в поверените им детски заведения”, каза кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов. По думите “със своя неуморен труд през всичките си години като учители и директори, те успяха да възпитат много отговорни, добри и признателни вече пораснали успешни хора. Мария Петкова и Дарина Цонкова оставят след себе си обновени и осъвременени детски градини, множество постижения, успехи и реализирани проекти", каза още кметът.
Освен директори на детските заведения двете са активни в различни обществени начинания и със своята дейност допринесоха за реализирането на много благородни каузи. Със същия ентусиазъм осигуряваха участие на колективите от детските градини в редица общински събития и инициативи.
През годините са носители на много отличия и грамоти от конкурси, както и най-високото отличие, присъждано в образователната система на Република България- почетно отличие „Неофит Рилски“ за цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на училищното образование.
Двете директорки гарантираха приемственост и на свой ред пожелаха успех на Виолета Колева и Силвия Попова, които поемат щафетата от тях.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi