Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

01.10.2020

ПЛУВЦИТЕ НА „ВИКИНГ 2008 – СЕВЛИЕВО” С ОТЛИЧЕН ДЕБЮТ НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО СКОРОСТНО И ПОДВОДНО ПЛУВАНЕ ВЪВ ВАРНА



ПЛУВЦИТЕ НА „ВИКИНГ 2008 – СЕВЛИЕВО” С ОТЛИЧЕН ДЕБЮТ НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО СКОРОСТНО И ПОДВОДНО ПЛУВАНЕ ВЪВ ВАРНА
На 26 и 27 плувен комплекс Приморски във Варна посрещна 90 състезатели от 10 отбора, които разпределиха индивидуалните и отборни отличия в първенството. Отборът на „Викинг 2008 – Севлиево” беше представен отлично от 7 състезатели във възрастови групи А (набор 2010 – 2011 г.) и В (набор 2008 – 2009 г.)
Състезателната програма за групи А и В предвиждаше три индивидуални дисциплини: 50 и 200 м. плуване по повърхността, както и 25 м. апнея, които определяха класирането в многобоя, и 100 м. по повърхността.
Отлично се представи Момчил Баев в група А , който спечели сребърни отличия във всички индивидуални дисциплини и в многобоя. Много силно представяне и на момичетата ни от група В - Лилия Криндова, Ивайла Йонкова, Теодора Христова и Мария Василева се справиха чудесно и успяха да спечелят още 6 медала.
Лилия бе най-бърза в дисциплинита 50 м. плуване по повърхността и заслужено спечели златното отличие. В дисциплината 200 м. по повърхността Лилия, Ивайла и Теодора триумфираха ,като не допуснаха други представителки на почетната стълбичка. Теодора Христова добави още 2 бронзови медала от дисциплините 25 м. апнея и 100 м. по повърхността, а Мария Василева се класира на 7-мо място в дисциплината 25 м. апнея.
При момчетата в група В много успешно ни представиха Георги Пенчев и Адриян Кънев. Две 4-ти места за Георги Пенчев на 50 м. по повърхността и 25 м. апнея. Адриан Кънев бе най-успешен в дисциплината 25 м. апнея в която се класира на 6-то място. С второто място от комбинираната щафета 4 по 50 м. 2 момчета и 2 момичета предствителите на "Викинг 2008 - Севлиево" затвърдиха успешното си представяне на Държавното първенство.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi