Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.05.2021

ВАНЯ АНГЕЛСКА, ГАЛЯ ШЕВЕРНЯ, КИНКА ИВАНОВА И ВЕСКА НИКОЛОВА БЯХА НАГРАДЕНИ ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ



ВАНЯ АНГЕЛСКА, ГАЛЯ ШЕВЕРНЯ, КИНКА ИВАНОВА И ВЕСКА НИКОЛОВА БЯХА НАГРАДЕНИ ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ
Признание за постигнати резултати в своята професия днес получиха учителите, показали задълбочена професионална подготовка, високи и трайни резултати в своята дейност, достойно защитили авторитета на педагогическата общност от Севлиево.
Приза „Учител на годината“- 2021 в направление „Изкуства и спорт“ получи Ваня Ангелска - старши учител по музика, Средно училище „Васил Левски“.
Специалната награда на Председателя на Синдиката на българските учители бе присъдена на Галя Шеверня - старши учител в детска гладина „Слънце“, в направление „Предучилищно възпитание и подготовка“ и при Кинка Иванова - старши учител начален етап в Средно училище „Васил Левски“ в направление „Извънкласни и извънучилищни дейности“.
За участието си в конкурса „Учител на годината“ Ваня Ангелска, Галя Шеверня и Кинка Иванова бяха наградени и с Почетно отличие „Неофит Рилски“ от Министерство на Образованието и Науката. Отличието се присъжда за особен принос в развитието на образователното дело в България.
По номинация на Регионално управление на образованието - Габрово с почетно отличие „Неофит Рилски“ е наградена и Веска Николова – помощник директор на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров”.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi