Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

26.05.2021

12 МЕДАЛА ЗА РАКЕТОМОДЕЛИСТИТЕ НИ ОТ НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ



12 МЕДАЛА ЗА РАКЕТОМОДЕЛИСТИТЕ НИ ОТ НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ

Участниците в състезанието: отпред от ляво надясно: Християн Захариев, Милен Петков, Радослав Иванов, Тодор Симеонов и Нели Лалева. Отзад от ляво надясно: Ивета Велчева, Преслава Ганчева, Светозар Николаев, Стефан Василев – треньор, Виктория Цанкова и Павел Петров. На снимката не присъстват още двама състезатели, завоювали сребърен и бронзов медал – Силвия Петкова и Надежда Иванова.

Отлично представяне на шестте деца и шестимата юноши от СКМ „ИКАР-2010“, които взеха участие в Националното състезание по ракетомоделизъм за деца до VII клас и юноши от VIII до XII клас, което се проведе край с. Вълчи трън, Плевенско, на 14 и 15 май.

„Времето през двата дни беше сравнително добро, само дето през първия имаше малко по-силен вятър, който създаваше проблеми на децата при връщане на моделите, но и с това се справихме“, доволен е треньорът Стефан Василев.

Доказват го и получените отличия. При децата севлиевските ракетомоделсти завоюваха три златни, един сребърен и един бронзов медали в индивидуалното представяне, а отборно се класираха на първо място. Юношите завоюваха пет сребърни и два бронзови медала и съответно в отборното се наредиха на второто място.

Ръководството на клуба изказва своята благодарност на родителите, които подкрепиха своите деца и на фирма „Пламико“ ЕООД с управител Пламен Добрев за осигурения превоз.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi