Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

25.05.2021

ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ СЕ СЪБИРАТ НА СЕСИЯ В ЧЕТВЪРТЪК



ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ СЕ СЪБИРАТ НА СЕСИЯ В ЧЕТВЪРТЪК
Сред точките в дневния ред е допълнение на Наредбата за общинските пътища в Община Севлиево
Годишният доклад за наблюдение на изпълнението на Общински план за развитие 2014 - 2020 г. за 2020 г. е включен в 15-те точки, по които ще заседава Общинският съвет на Севлиево този четвъртък от 14:00 часа.
На гласуване ще бъде подложен и отчетът за осъществени дейности и за изразходената държавна субсидия през миналата година на читалищата в общината. Сред точките в дневния ред е и допълнението на Наредбата за общинските пътища в Община Севлиево.
Подпомагането на двойки с репродуктивни проблеми и предоставянето на допълнителна финансова помощ на спортен клуб по волейбол “Раковски-1964” също е във фокуса на заседанието на Общинския съвет, който ще трябва да определи и начина на гласуване в Общите събрания на акционерите на МБАЛ “Д-р Тота Венкова” АД - Габрово и на “Севлиевогаз-2000” АД.
За разглеждане са внесени и предложения за одобряването на Подробен устройствен план - Парцеларен план за транспортната техническа инфраструктура на обект “Велосипедна алея в зоната за крайградски отдех” с трасе през парк “Черничките”, общински път “Габровско шосе” и южната крайречна зона на река Росица.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi