Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

25.11.2021

ФК “СЕВЛИЕВО” ОТНОВО СА ЛИДЕР В СЕВЕРОЗАПАДНА ТРЕТА ЛИГА



ФК “СЕВЛИЕВО” ОТНОВО СА ЛИДЕР В СЕВЕРОЗАПАДНА ТРЕТА ЛИГА
 
И тази сезон севлиевци оглавиха Северозападна трета лига, след като постигнаха много важна победа с 2:1 над “Спартак” (Плевен). Дербито за първото място от 16-ия кръг на първенството се проведе на стадион “Раковски” в Севлиево.
Първото полувреме на мача завърши 0:0. В 57-та минута първият гол отбелязаха гостите. Четири минути по-късно, в 61-та минута отборът на Севлиево изравни с гол на Добрин Петров. В 79-тата минута попадението на Мирослав Радев във вратата на гостите бе победният гол за домакините.
“Това е заслужена на нашия отбор. Във второто полувреме ние играхме много силно. Отборът беше концентриран, мобилизиран и така стигнахме до победата”, коментираха от ръководството на ФК ”Севлиево”.
На 27 ноември, събота, в последния 17-ти кръг, севлиевският отбор ще гостува на “Бдин” (Видин), който до в момента се представя добре в първенството.
“Очакваме труден двубой във Видин. Вярваме, че ще стане качествен мач. Готови сме за срещата и се надяваме да излезем с чест от нея. Целта ни е победа, която ще ни затвърди на първото място в класирането“, коментират пред Sportal.bg от щаба на ФК Севлиево.
Повече за предстоящата среща - тук: https://sportal.bg/football/team-18423

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi