Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.12.2021

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ЗАСЕДАВА УТРЕ ОТ 14:00 ЧАСА



ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ЗАСЕДАВА УТРЕ ОТ 14:00 ЧАСА

Общинските съветници се събират утре, 21 декември, на последното си за 2021-ва година заседание, на което ще бъдат разгледани 15 предложения от кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов. В дневния ред са включени точки за промяната в организацията на движение на улица „Христо Драганов” и провеждане на обществена поръчка за възлагане на обществен превоз на пътници по автобусни линии: Севлиево-Априлци, Севлиево-Кормянско, Севлиево-Млечево, Севлиево-Столът, Севлиево-Душевски колиби, Севлиево-Крушево-Младен-Добромирка, Севлиево-Кръвеник и Севлиево-Чолпана.

Съветниците ще дискутират и по предложение за предоставяне на земи от общинския поземлен фонд на Общинска служба „Земеделие”. Те ще обсъдят още детайлите около извънредното неприсъствено заседание на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК” ООД - Габрово на 7 януари, както и ще решат дали да предоставят на управление на ВиК системи и съоръжения, въведени в експлоатация след изготвянето на окончателния протокол за разпределение на собствеността на активите между държавата и община Севлиево.

В рамките на заседанието ще бъдат подложени на гласуване и предложения са свързани с допълване на Програмата за управление и разпореждане с общинска собственост през 2021 г. 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi