Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

23.12.2021

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ КМЕТА В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА



ОБРЪЩЕНИЕ ОТ КМЕТА В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА
Уважаеми жители на община Севлиево!
 
В навечерието на Коледа и Нова година човек трябва да се обърне назад и да направи равносметка за отишлото си време, за стореното и пропуснатото, за сгрешеното и поправеното, да претегли доброто, което е пробудил и злото, което е надвил.
 
Дали сме станали по-смели, по-силни и по-добри през изминалата година - не знам. Но разбрахме колко крехки са хората, колко нямат значение опаковките, в които живеехме рекламно в предишното нормално. Надявам се, че през последната година сме се научили да изпитваме онзи искрен възторг от живота, заради който всъщност сме тук.
 
Вярвам, че у всеки човек има сила, за която не подозира, докато не се изправи пред трудностите, има и светлина, способна да се пребори със страха в сенките, зад които са скрити важните неща. А те се оказаха малко - здравето, спокойствието, любовта, близките хора, верните приятелства, ежедневните радости и това, което е по силите ти да направиш за общността - не онова, което си направил някога и не което ще направиш в бъдеще, а това, на което си способен сега. Все важни неща, които в предишното нормално мнозина пренебрегваха, заради спешните неща.
 
Пожелавам ви да влезете в 2022-ра през нова врата, да видите света с нови очи и да се зарадвате с ново сърце, за да бъде честита Новата година!
 
Бъдете здрави!
Светли празници!
 
Д-р Иван Иванов
Кмет на Община Севлиево

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi