Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.01.2022

АВТОРЪТ НА ГОЛ 100 ЩЕ ИГРАЕ В СЕВЛИЕВО



АВТОРЪТ НА ГОЛ 100 ЩЕ ИГРАЕ В СЕВЛИЕВО

Сериозна колония от бивши футболисти на „Етър ВТ“ се заформи в третодивизионния ФК „Севлиево“. Вторият на полусезона в Северозападната Трета лига привлече и външния халф Ерик Почански. Бившият нападател на „виолетовите“ през есента игра за „Янтра 2019“ (Габрово). Любопитно е, че Почански е автор на гол N 1000 за етърци в „А“ група, като отбеляза попадението при успеха с 4:2 над „Септември“ (София) в 30-ия кръг на сезон 2017/2018 г. 

Преди него тази зима в селекцията на Ферарио Спасов, спечелил с етърци първенството на Северозапада през сезон 2015/2016 година, се включиха Георги Колев и Явор Генчев, разделили се преди дни с „Локомотив“ (Горна Оряховица). Играещ помощник-треньор и капитан на севлиевци пък е Илко Трифонов, също част от великотърновския отбор, влязъл при професионалистите през 2016 година, а на следващата и в Първа лига.

Целта пред севлиевци е сериозна – първо място на Северозапад и влизане във Втора лига. На полусезона отборът е на три точки след лидера в класирането „Спартак-Плевен“. Първата проверка на ФК „Севлиево“ е на 22 януари с „Академик“ (Свищов).






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi