Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

02.02.2022

СЪБИТИЯТА В СЕВЛИЕВО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ



СЪБИТИЯТА В СЕВЛИЕВО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ
Месецът на виното и любовта стартира с тематична изложба в ГХГ „Асен и Илия Пейкови” и продължава със събития в читалищата на 10 февруари по повод Деня на пчеларя и на 14-ти по повод Деня на лозаря Трифон Зарезан. А отдел "Образование, спорт и младежки дейности" ще стартира инициативата „Да си подарим малко любов”.
На 17 февруари Градската художествена галерия „Асен и Илия Пейкови“ ни показва живописните платна на художничката Габриела Ангелова.
В навечерието на една от най-тъжните дати в историята ни - обесването на Васил Левски, Историческият музей ще представи „Реквием за Апостола“ в двора на конака, където Левски е нощувал на път за София преди 149 години. На 18 февруари и СУ „Васил Левски“ ще чества своя патрон, а на 19 февруари ще се поклоним пред Апостола, читалища, училища и детски градини от Севлиево и селата ще отбележат годишнината от гибелта му.
В последния ден на февруари Историческият музей планира забавно ателие за изработване на мартеници „Баба Марта бързала…“ Събитието е насрочено за 28 февруари в АВК „Дандолови къщи“.
 
 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi