Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.02.2022

Д-Р ИВАНОВ: ПЪРВО ДА Е ОТЕЧЕСТВОТО, А ПОСЛЕ ЖИТЕЙСКИТЕ НИ НЕУДОБСТВА!



Д-Р ИВАНОВ: ПЪРВО ДА Е ОТЕЧЕСТВОТО, А ПОСЛЕ ЖИТЕЙСКИТЕ НИ НЕУДОБСТВА!
149 години безсмъртие! Но с всяка следваща все повече натежава на бесилото на времето съдбовната дата, на която България губи свидното си чедо Васил Иванов Кунчев - Левски, а заедно с него и възможността си да отвоюва сама свободата си.
Ред предателства и чужди интереси, целящи овладяване на процесите на най-ключовото място на Балканите в един особен момент, са причината за този черен ден. До днес се пазят страшните тайни за събитията от онези дни, издигнали Апостола на свободата до най-високата степен в народното самосъзнание…
„Защо, народе???“ раждаш спасителите си и сам надяваш примката им после? Защо не знаеш гроба им и не си си научил уроците? И защо продължаваш да подритваш свободата си за 30 сребърника всеки път… Като камбана бият оглушително в тези все по-трудни времена думите на Левски, чийто дух няма да намери покой, докато не се довърши делото му за „чиста и свята република“, докато всеки един българин не дорасне до идеята, че първо е Отечеството, а чак после идат битовите и житейски неудобства.
„Ако е за Българско, то времето е в нас, а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме. А колкото за извън Българско, днес не даваме ухото си за никакви техни обещания. Пък да ни уплашат, не им вадим очите. Щом дадем ухо, ще им направим едно метане, ще им заплачем още веднъж и ще свършим за всякога“.
ПОКЛОН, ДЯКОНЕ!
ПРОСТИ НИ И ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
Д-р Иван Иванов
Кмет на Община Севлиево

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi