Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

21.02.2022

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ЗАСЕДАВА УТРЕ ПО 16 ТОЧКИ В ДНЕВНИЯ РЕД



ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ЗАСЕДАВА УТРЕ ПО 16 ТОЧКИ В ДНЕВНИЯ РЕД
На редовното заседание на 22 февруари (вторник) от 14:00 часа общинските съветници ще подложат на гласуване годишния календарен план на спортно-туристическата дейност в община Севлиево и ще дискутират няколко програми за 2022 г.: Годишна програма за развитие на читалищната дейност; Програма за развитие на туризма в община Севлиево; Годишен календарен план на спортно-туристическата дейност Годишен календарен план на спортно-туристическата дейност.
 
Ще бъде допълнена Програмата за управление и разпореждане с общинска собственост през 2022 г. и ще бъдат подложени на гласуване два отчета: Отчет за дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Севлиево за 2021 г. и Отчет за изпълнение на решенията на Общински съвет - Севлиево от 01.07.2021 г. до 31.12.2021 г., включително и неизпълнените решения от предходен отчетен период.
 
В рамките на заседанието ще бъдат определени пасищата, мерите и ливадите от Общинския поземлен фонд за общо и индивидуално ползване на територията на Община Севлиево за стопанската 2022-2023 г. и ще се вземе решение дали да бъдат предоставени земи от общински поземлен фонд в землището на Общинска служба „Земеделие” – Севлиево. Попълнен и съставът на ПК „Земеделие и гори”, и ПК „Общинска собственост и териториално и селищно устройство”.
 
Във връзка с все още неприетия държавен бюджет, което възпрепятства приемането на общинските бюджети, съветниците ще дискутират вариант за подпомагане дейността на футболен клуб „Севлиево Лейдис” - до приемането на бюджета във връзка с текущи събития, които ще се проведат преди гласуването на бюджета за 2022 г.
 
Сред точките в дневния ред са още определяне начина на гласуване в Общо събрание на акционерите на МБАЛ „Д-р Тота Венкова” АД Габрово и Проект за изменение на Общия устройствен план на Община Севлиево (ОУПО).

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi