Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

28.04.2022

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ТЪРСИ МЛАДЕЖИ ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ



ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ТЪРСИ МЛАДЕЖИ ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ
Община Севлиево обявява конкурс за набиране на 5 участници за участие в смесена младежка мобилност по проект "Дигитален тласък за творческа трансформация "(Digital Push for Creative Transformation) финансиран от програма Еразъм + с номер 2020-1-LV02-KA227-YOU-003699.
Младежкият обмен ще се проведе във местността Viesu Nams "Vecmuiža", община Liepupe, Латвия (на около 90 км. от столицата Рига) в периода 15-23 май 2022 (7 дни плюс възможност за до 2 дни удължаване).
Участниците в проекта трябва да са на възраст между 18-30 години до датата на пътуването. Препоръчително е да са ваксинирани. Транспортните разходи, настаняването и изхранването (3 хранения на ден) са за сметка на организаторите по проекта.
Проектът „Дигитален тласък за творческа трансформация“ (DPCT) е 24-месечно стратегическо партньорство (SP), което има за цел да създаде устойчива и ефективна образователна програма, посветена на младите хора с ниски цифрови умения.
В края на проекта всеки участник получава сертификат Youthpass. По време на проекта на участниците ще бъде предоставена възможността да прегледат и подобрят своите дигитални умения в следните 8 ключови компетенции, дефинирани от Youthpass: многоезична компетенция; лична и социална компетенция; предприемаческа компетенция; културна осъзнатост; дигитална компетентност; математическа компетенция и компетенция в науката, технологиите и инженерството; грамотна компетенция.
Критерии за участие в проекта:
- Навършени 18 години на участниците. Може да се направи изключение за участник под 18 години при отлично мотивирано писмо за участие на английски език.
- Владеене на английски език (минимум B1 ниво).
- Уместно представени лични умения и компетенции в мотивационно писмо.
- Желание за споделяне на придолития опит сред края на проекта.
- Представяне на годишен успех през последните две години на обучение в гимназиален етап (за ученици).
- Представяне на сертификат за владеене на ниво B1 ниво за хора, завършили средното си оброзование.
Мотивационните писма писма на английси език могат да бъдат изпратени на email mehmedov@sevlievo.bg Срока за получаване на документите е 13:00 часа на 03.05.2022.
Участниците ще бъдат обявени на 04.05.2022 г.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi