Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

03.05.2022

СЕВЛИЕВО - С МЕДАЛ В НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО СКОКОВЕ НА БАТУТ



СЕВЛИЕВО - С МЕДАЛ В НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО СКОКОВЕ НА БАТУТ



Никол Ботева се нареди сред медалистите в първото издание на Националния турнир по скокове на батут в памет на големия габровски треньор Лилян Александров. Надпреварата се проведе в залата в спортен комплекс „Христо Ботев“ и включваше дисциплините батут-индивидуално, батут-синхрон и двоен мини батут.

156 състезатели от 11 клуба в страната взеха участие в надпреварата. Нашата състезателка излезе на батута от клуба на домакините – “Акро-арт”, който спечели трнира с общо 23 медала. Състезателите на габровския клуб, подготвени от треньорите Юлиан Георгиев, Милена Станчева, Цветан Бояджиев, Цветелина Лазарова, Николай Голчев и Виляна Камбурова, завоюваха отборния трофей с 2964 точки. На второ и трето място се наредиха „Енчо Керязов“ (Ямбол) с 2135 точки и „Имидж“ (Русе) с 2041 точки.

Никол се състезава във възрастова група 9-10 години. Тя спечели сребърното отличие в надпреварата двоен мини батут и бронзови медали в индивидуалната надпревара и на батут-синхрон, заедно с Делина Михайлова.
Турнирът в памет на Лилян Александров беше и официално контролно за селекция на националния отбор, който ще пътува за Световната купа и Европейското първенство в Римини, Италия в края на май и началото на юни.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi