Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10.06.2022

Хитовите изпълнители Торино и Пашата, Дара Екимова, Deja Vu и EVA с грандиозен концерт на TEEN BOOM FEST’22 в Севлиево



Хитовите изпълнители Торино и Пашата, Дара Екимова, Deja Vu и EVA с грандиозен концерт на TEEN BOOM FEST’22 в Севлиево
Фестивалът, който отправя смислени послания към младежите в България, ще очаква своята публика от Севлиево и региона на 18 юни (събота) в парк "Казармите". Входът е свободен. Началото е от 16:00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи, а от 19:30 часа започва музикалната фиеста.
Събитието се реализира с партньорството на Община Севлиево.

Топ музикантите Торино и Пашата ще сътворят грандиозно музикално шоу на сцената на TEEN BOOM FEST, което ще накара всички присъстващи да пеят хитовете - „Джанъм”, „Plan B”, „Banditos”, „Cabriolet”, „Довиждане” и др. В грандиозния концерт ще вземе участие и талантливата Дара Екимова, която покори всички класации с парчето си “Sagapao”.

С много любов и емоции ще зареди публиката шармантната дива EVA. Tя спечели сърцата на феновете в най-гледаното романтично реалити „Ергенът”, а многобройните и фенове в социалните мрежи следят всяко нейно участие. Програма ще предложи забавление от висока класа с музиката на популярното трио „Deja Vu”.

Известните изпълнители Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков са част от този уникален продукт и създават въздействаща колаборация от оперни арии и поп звучене.
Сред специалните гости на Фестивала са актьорът Ивайло Захариев, инфлуенсърите - Мъци; Йоан – Петър; ARTi и, Криси/Кристина Дончева; Black Gogo , Presinka, Ива Мандичева, Megsun, Светлозара, Ясмин Кирилова, Linsho и Алпер Чочев. Всички те ще ви очакват във фен зоната още от 16:00 часа. Идеята на срещите е посетителите на фестивала да се запознаят със своите идоли, като разполагат с необходимото време да си поговорят, снимат или просто да вземат автограф. Цялата комуникация се случва на живо, далеч от виртуалния свят на онлайн платформите.

TEEN BOOM FEST е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Това е първо гостуване на вълнуващото събитието в Севлиево. Проявата обединява два модула- фен срещи с най-обичаните лица от мрежата и концерт.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си имаме две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници .

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение, превенция на опасностите, които ги заобикалят, като употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Чрез нас и техните кумири посланията се възприемат много по-бързо и с доверие от подрастващите. През 2022 г. екипът на фестивала си постави предизвикателството да се срещне с публиката на най-големите областни центрове в България.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi