Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

12.07.2022

Как се виждам, без да се виждам – метафоричен автопортрет” гостува в Община Севлиево



Как се виждам, без да се виждам – метафоричен автопортрет” гостува в Община Севлиево
​„Как се виждам, без да се виждам – метафоричен автопортрет” гостува в Община Севлиево. Фотоизложбата на членовете на Фотоклуб „Севлиево” при Народно читалище „Развитие-1870” представя 32 снимки, подбрани тематично, „кратко прозрение за вътрешното „Аз” на фотографа”. От днес, 11 юли, фотографиите могат да се видят в централното фоайе на Община Севлиево.

​Експозицията е „начинът, по който се виждаме, отразен през предмети и образи от света около нас, които разказват метафорично кои сме ние”, споделят любителите фотографи. По думите им това е директен поглед вътре в човека, стоящ зад камерата.

Елегантен начин да споделят себе си с публиката, без наистина да се показват физически. Да покажат аспекти на себе си, които може би не са очевидни, не са подозирани, не са очаквани… Метафорите на душата са много и разнообразни, а метафоричният портрет ни дава кратко прозрение за това кой е бил зад камерата в един определен миг, в едно определено душевно състояние.

​Фотографиите са дело на: Божидар Генков, Райко Митев, Илко Илев, Дарина Петкова, Петя Пастухова, Анета Мирчева, Ирина Савова, Михаела Иванова, Диди Баев, Антоанета Обретенова.

Не пропускайте да разгледате фотоизложбата „Как се виждам, без да се виждам – метафоричен автопортрет” на севлиевските фотографи.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi