Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.03.2023

Кметът на Община Севлиево Д-р Иван Иванов откри Държавния шампионат по самбо, който стартира след дългогодишно прекъсване в спортна зала “Дан Колов”.Кметът на Община Севлиево Д-р Иван Иванов откри Държавния шампионат по самбо, който стартира след дългогодишно прекъсване в спортна зала “Дан Колов”.
Кметът приветства състезателите, дошли от цялата страна, за да премерят сили в люлката на самбото и им пожела спортсменски дух, за да победят достойно най-подготвените.
Той благодари на едно от знаковите имена в този спорт - треньорът Досьо Досев, създал десетки шампиони и възпитал няколко поколения самбисти. Благодарности за перфектната организация и високото ниво на състезанието д-Иванов отправи и към световните, и европейски шампиони Иван Керемидчиев и Евгени Генов, а също и съм президента на клуба в Севлиево Донко Караиванов.
Специални благодарности към Община Севлиево за подкрепата на този спорт отправи Иван Нетов от федерацията по самбо, световен шампион с 25 медала, треньор на националния отбор по самбо и джудо и председател на съдийската колегия по самбо в Европа.
Награждаването ще бъде в 17:00 часа в спортна зала “Дан Колов”.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi