Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.11.2023

8 300 ЛВ. СЕ СЪБРАХА В КУТИИТЕ ЗА 2 ДНИ В ПОДКРЕПА НА НУРСЕН ПО ВРЕМЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР8 300 ЛВ. СЕ СЪБРАХА В КУТИИТЕ ЗА 2 ДНИ В ПОДКРЕПА НА НУРСЕН ПО ВРЕМЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР
8 300 ЛВ. СЕ СЪБРАХА В КУТИИТЕ ЗА 2 ДНИ В ПОДКРЕПА НА НУРСЕН ПО ВРЕМЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР
8 300 ЛВ. СЕ СЪБРАХА В КУТИИТЕ ЗА 2 ДНИ В ПОДКРЕПА НА НУРСЕН ПО ВРЕМЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР
8 300 ЛВ. СЕ СЪБРАХА В КУТИИТЕ ЗА 2 ДНИ В ПОДКРЕПА НА НУРСЕН ПО ВРЕМЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР
Малките футболисти и пожелаха да се върне здрава от лечението в чужбина
Срещите се играха през почивните дни в спортна зала "Дан Колов" и всеки посетител имаше възможност да подпомогне каузата за лечение в чужбина на нашата съгражданка Нурсен Молла.
На първо място и в двете възрастови групи се класираха гостите от Велико Търново - отборът на "Болярчетата", непосредствено след тях са първите отбори на ДЮШФ към ФК "Севлиево". Трети в група 2016 г. е отборът на "Локомотив" - Горна Оряховица, а при 2015 г. са младите футболисти на "Янтра" - Габрово, следвани на четвърто място при 2016 г. от "Янтра" - Габрово, втория отбор от Севлиево и пети са както следва: 2016 г. - Севлиево 2 и 2015 г. - "Локомотив" - Горна Оряховица.
Впечатляващ беше финалът на събитието, когато всички деца отидоха при Нурсен за да и пожелаят успех в борбата с коварната болест и скорошно оздравяване.
"Благодарим на всички за проявеното милосърдие, добрата организация и големите сърца! Специална благодарност на децата, които помогнаха за каузата със своята игра и с примера си!", каза кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов. Той беше категоричен, че "Никой няма да бъде оставен сам в трудното - това е смисълът на всяко общество и севлиевци доказахме, че заедно можем!"
Кметът благодаря на всички, които се включиха в каузата за спасяваното на една от нас - на верига магазини "Две + две", на ФК "Севлиево", книжарница "М-ПРЕС", на всички спонсори и на всеки, който пусна своя дан в кутиите. Специални благодарности изказа той на децата, които дадоха безценен пример за добро и милосърдие.
 
8 300 лв. бяха събрани само в кутиите в спортна зала "Дан Колов". Предстои обявяване на финално събраната сума, заедно с постъпленията по банковата сметка. Тези, които не успяха да дойдат на турнира, могат да помогнат на Нурсен тук:
IBAN: BG79UNCR70001525447711
BIC: UNCRBGSF
Основание: Дарение за лечение
Титуляр: Нурсен Молла
Нека всеки ден бъдем по-добри!

Още снимки - тук: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=sevlievo&set=a.667536428870693


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi