Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

02.02.2024

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НЕ ПОСТИГНАХА СЪГЛАСИЕ ЗА СЪСТАВА НА СИК ЗА ИЗБОРИТЕ В СТОКИТЕПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НЕ ПОСТИГНАХА СЪГЛАСИЕ ЗА СЪСТАВА НА СИК ЗА ИЗБОРИТЕ В СТОКИТЕ
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ НЕ ПОСТИГНАХА СЪГЛАСИЕ ЗА СЪСТАВА НА СИК ЗА ИЗБОРИТЕ В СТОКИТЕ
Консултациите се проведоха днес от 11:00 часа в зала 200 на Община Севлиево, като присъстваха представители на всички
парламентарно представени партии и коалиции в 49-то Народно събрание. Не беше постигнато съгласие за определяне състава на секционната избирателна комисия (СИК) за произвеждането на нов избор за кмет на кметство Стоките на 10 март 2024 г.
Кметът д-р Иван Иванов откри консултациите, като цитира утвърдените от Централната избирателна комисия Методически указания за определяне съставите на СИК на територията на общината и за разпределение на местата в ръководствата на СИК в нови и частични избори (без съставите на 5-членните СИК и на ПСИК).
Общинската избирателна комисия – Севлиево с Решение № 207-МИ/29.01.2024 г. определи секционната избирателна комисия за нов избор за кмет на кметство Стоките на 10 март 2024 г. да се състои от седем члена, разпределени както следва: ГЕРБ-СДС - двама, ПП-ДБ, Възраждане, ДПС, БСП за България и ИТН - по един.
Не беше постигнато съгласие за разпределението на ръководния състав на СИК, съгласно направеното предложение. От БСП за България поискаха секретарското място, което от ОИК разпределено на “Възраждане”, но съгласие не беше постигнато.
Решението следва да бъде взето от ОИК.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi