Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

07.02.2024

ОТ ДНЕС СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДВОЙКИ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИОТ ДНЕС СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДВОЙКИ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ

Над 50 семейства са подкрепени през годините досега

От днес, 7 февруари 2024 г.,  започва приемът на документи за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. За единадесета поредна година Община Севлиево ще подпомага двойки с репродуктивни проблеми. През тези години са подкрепени повече от 50 семейства в най-съкровеното им желание, родени са 16 бебета, като най-голямото дете е на 8 години, а най-малкото е на 4 месеца. Финансовият ресурс, който тази година Общината е заделила е в размер на 30 000 лв.

Желаещите да бъдат подпомогнати, могат да подават своите заявления и приложените към тях документи, съгласно Правилника в „Центъра за информация и услуги на гражданите“ в административната сграда на Община Севлиево. Образците на необходимите документи за кандидатстване могат да бъдат получени на място в Община Севлиево, етаж 3, стая 312, както и да бъдат изтеглени от сайта на Община Севлиево www.sevlievo.bg, раздел „Здравеопазване“, подраздел „Асистирана репродукция“. 

Заявителите следва да отговарят на критериите, определени в Правилник за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за семейства и лица, живеещи на семейни начала на територията на общината.

 

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi