Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.04.2024

ОБЩИНАТА АКТУАЛИЗИРА МЕСТАТА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КОНТЕЙНЕРИ



ОБЩИНАТА АКТУАЛИЗИРА МЕСТАТА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КОНТЕЙНЕРИ
Местата, на които се разполагат контейнерите за смесени битови отпадъци, съгласно чл. 16, т. 8 от Наредба №1 за обществения ред в община Севлиево, се определят от общинската администрация, съвместно с органите на МВР и РЗИ.
“Разполагането на съдовете тип “НОРД” към момента е извършено на съществуващите места, по старата схема за разполагане на контейнерите тип “Бобър”. Където се установи, че има стесняване на тротоарната площ или намалена видимост поради по-големите им размери, се изместват точките за разполагането им. Тези проблемни точки са установени и преместването им става след съгласуване с МВР и РЗИ”, каза кметът д-р Иванов по време на днешото заседане на Общински съвет - Севлиево в отговор на питане от общински съветник.
“При уточняване на местата се опитваме да се съобразим и с мнието на живущите, тъй като те пряко са засегнати от разположението на съдовете за смет, но по неписано правило - всички искат контейнерите да бъдат много близо до техния дом, но не точно пред техния дом. Затова искаме да се постигане разбирателство между всички относно новото им местоположение”, каза още кметът.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi