Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.05.2024

ТУРНЕТО НА COCA-COLA И THE VOICE ОТНОВО ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ СЕВЛИЕВО



ТУРНЕТО НА COCA-COLA И THE VOICE ОТНОВО ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ СЕВЛИЕВО
И това лято най-мащабното и най-обичаното лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди фенове в 6 града на България с най-големите хитове, любимите изпълнители и незабравими емоции. Един от тези шест града отново е Севлиево!
Артистите, които ще ни потопят в магията на музиката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 са Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи и Мила Роберт. DJ Mascota & McP ще се погрижат за високото ниво на настроение преди всеки от зрелищните концерти, а движенията на Remi Toin ще нажежат обстановката и ще поставят мощно начало на събитието.
Заедно ще изпратим лятото на 7 септември в Севлиево от 18:00 часа в парк „Казармите“ и по традиция грандиозният финал ще бъде в София в средата на септември. Много забавления, игри, награди и освежаващи напитки ще те очакват още от 16:00 часа.
И тази година Vivacom ще бъде основен партньор на най-мащабното лятно турне в страната – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Телекомът е подготвил за феновете страхотни активности по време на всички концерти.
Посетителите на място ще имат възможността да открият богатото разнообразие от хитови филми и сериали от EON Видеотека чрез забавна и интерактивна игра и да спечелят страхотни награди. В къта на Vivacom ще открият и три EON кули за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства, за да не пропуснат да запечатат любимите си моменти от турнето.
Повече информация за турнето, както и ексклузивни кадри и новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. Последвайте The Voice и във Viber и TikTok.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi