Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

30.05.2024

ПРЕВЕНЦИЯ ЗА РАЙСКИ ГАЗ И ВЕЙП - ИНФОРМЦИОННА КАМПАНИЯ НА "МЛАДЕЖКА ЗОНА" - СЕВЛИЕВО



ПРЕВЕНЦИЯ ЗА РАЙСКИ ГАЗ И ВЕЙП - ИНФОРМЦИОННА КАМПАНИЯ НА "МЛАДЕЖКА ЗОНА" - СЕВЛИЕВО
Доброволци от "Младежка зона" се включиха в информационна кампания, използвайки метода „ученици обучават ученици“ за провеждане на информационни часове в своите училища, свързани с превенцията на употребата на райски газ и вейп.
Предоставени бяха материали от Центъра по наркотични вещества – видеа и информация под формата на тест. Две от доброволките на "Младежка зона" - Севлиево, които са и ученички в ОУ „Стефан Пешев“, показаха пред представители на ученическите съвети на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, ПГ „Марин Попов“, СУ „Васил Левски“ и клуб „Природа и здраве“ как може да протече тази обучителна дискусия в рамките на един учебен час.
Срещите се проведоха в сградата на Младежкия център и в рамките на дискусиите с младежите се оформиха вариации, по които те могат да представят информацията за предотвратяване употребата на райски газ и вейп - по различни и интересни начини, за да достигне до по-голям кръг от ученици и младежи.
Още през следващата седмица ученици ще обучават ученици в превенция на райски газ и вейп в ОУ „Стефан Пешев“ в шести и седми клас.
За реализирането на тази инициатива работиха Община Севлиево, МКБППМН - Севлиево и "Младежка зона" с методическата подкрепа на Общински съвет по наркотични вещества.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi