Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

06.06.2024

СТАРТИРАХА ФИНАЛИТЕ НА "УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ" В СЕВЛИЕВО



СТАРТИРАХА ФИНАЛИТЕ НА "УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ" В СЕВЛИЕВО
СТАРТИРАХА ФИНАЛИТЕ НА "УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ" В СЕВЛИЕВО
Зам.-кметът инж. Красимира Йорданова приветства участниците от името на Община Севлиево и пожела на всички здраве, да покажат най-доброто, на което са способни, за да премине състезанието в дух на спортсменство.
От днес до 8 юни Севлиево е домакин на финалните игри по бадминтон от програмата на "Ученически игри 2023/2024 г." В надпреварата ще се включват 20 отбора, сред които и състезатели на ОУ "Стефан Пешев".
Снощи в спортна зала "Дан Колов" се проведе техническа конференция, на която водачите на отбори се запознаха с регламента и програмата на игрите. Отборите от двата пола се разделят на две групи по 5 състезатели. Отборите - победители от 2023 г. са водачи на групите, за останалите се тегли жребий.
Днес и в петък се играят срещите в групите. След това са срещите за 9/10, 7/8 и 5/6 място. Следват полуфиналите, при които победителите от групи "А" играят срещу вторите от група "Б". В събота са финалите и награждаването на победителите.
Началникът на РУО - Габрово Юлия Влаева откри игрите днес. Клетва от името на отборите прочете Ива Христова от ОУ "Стефан Пешев", клетва от ръководството на игрите - Стефан Кацарски - гл. секретар на игрите и преподавател в ПГМЕТ 'Ген. Иван Бъчваров".
Участниците бяха поздравени с танц от "Балетна формация" към Детски комплекс "Йовко Йовков".

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi