Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

06.06.2024

КМЕТЪТ Д-Р ИВАНОВ ОТКРИ НОВИЯ ТЕНИС КОРТ В СЕВЛИЕВОКМЕТЪТ Д-Р ИВАНОВ ОТКРИ НОВИЯ ТЕНИС КОРТ В СЕВЛИЕВО
КМЕТЪТ Д-Р ИВАНОВ ОТКРИ НОВИЯ ТЕНИС КОРТ В СЕВЛИЕВО
КМЕТЪТ Д-Р ИВАНОВ ОТКРИ НОВИЯ ТЕНИС КОРТ В СЕВЛИЕВО
КМЕТЪТ Д-Р ИВАНОВ ОТКРИ НОВИЯ ТЕНИС КОРТ В СЕВЛИЕВО
"Започнахме с три корта, два от които бяха напълно амортизирани, имахме дългове, тренираха само две деца, но срещнахме рабиране от страна на кмета д-р Иван Иванов и с общи усилия през годините изградихме 4 корта, последният - с изкуствена настилка. В клуба в момента тренират над 50 деца и много възрастни", разказа Цветомир Цанков от клуб "Тенис про" - Севлиево.
Днес представители на клуба, треньори, състезатели, спонсори, партньори и общинското ръководство се събраха за официалното откриване на новия корт. Най-щастливи бяха децата, за които имаше лакомства и подаръци - лично раздадени от кмета. Той им пожела да бъдат здрави, да тренират и да печелят много победи на новия корт.
Това е четвърти корт в Севлиево и един от малкото кортове в страната с професионална настилка за тренировка при мокро време и през зимата. Размерите са 18х36 метра. Теренът, върху който е изграден кортът е общински поземлен имот, предназначен за спорт.
Новият тенис корт е с акрилна настилка от три слоя и два цвята с дебелина 4 мм, положена върху асфалтобетон, подходяща е за тенис кортове. Очертаването на игрището е изпълнено с линии с ширина 5 см. В зоната на тенис корта са монтирани пейки и кошчета. Оградата е от плетена поцинкована мрежа с PVC покритие с височина 4 метра.
Осветлението на тенис корта е чрез 6 осветителни стълба, като на всеки стълб са разположени по 2 LED прожектора с необходимата мощност и посока на осветяване.
Финансирането е от капиталовата програма на Община Севлиево за 2023 г. и е в размер на 91 700 лв. Срокът за изпълнение на проекта е 30 дни.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi